Sähkösavustin Muurikka 1100W lämpömittarilla
MUURIKKA- EAN-koodi: 6412456846110 | Tuotenumero: 502137912
Heti käyttövalmis, aito ja alkuperäinen Muurikka Sähkösavustin lämpömittarilla ja höyrynpoistoluukulla. Suomessa suunniteltu, valmistettu ja tarkastettu.
- helppokäyttöinen
- yksi savustustaso
- teho 1100 W
- ritilän mitat 24 x 42 cm
150,80 € / kpl
- EAN-koodi: 6412456846110
- Tuotenumero: 502137912
Aidon Muurikka Sähkösavustimen on tunnistanut jo vuodesta 1999 Aito Muurikka tuote -leimasta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu, lämpömittarilla ja höyrynpoistoluukulla varustettu, korkealaatuinen ja jämäkkä Muurikka Sähkösavustin toimii savustuspuruja käyttämällä heti valmiina savustimena ja ilman puruja monipuolisena grillinä ja pihauunina ympäri vuoden. Savustin toimitetaan valmiiksi koottuna, joten se on heti käyttövalmis – mukana myös pussi leppäsavustuspuruja. Tehokkaalla sähkösavustimella savustat käden käänteessä kalaa, lihaa, makkaroita ja vihanneksia. Sähkösavustimen rasva- ja purupelti sekä ritilä ovat täysin konepestäviä. Mukana suojahuppu, joka suojaa lialta ja kosteudelta. • helppokäyttöinen • Suomessa suunniteltu, valmistettu ja tarkastettu • yksi savustustaso • ritilän mitat: 24 x 42 cm • yksi puru- ja rasvapelti • teho 1100 W • liitäntäjohto 2 metriä • rungon halkaisija: 25 cm • rungon pituus: 50 cm • ilman puruja savustinta voidaan käyttää grillinä / pihauunina Tällä sähkösavustimella voit kypsentää ja savustaa kalaa, lihaa, makkaroita tai vihanneksia. Sitä voi myös käyttää pelkästään ruoan savulla maustamiseen. Savustamisen lisäksi laitteella voi kypsentää ruokia kuten uunissa, tällöin jätetään savustuspurut pois. Korkeassa lämpötilassa kypsennettäessä ruoka säilyy mehukkaampana, kun se kääritään alumiinifolioon. On tärkeää, että ruoan kypsymistä seurataan säännöllisesti valmistuksen aikana. Näin savustat kalaa Suolaa ja mausta tai marinoi tuoreet, peratut kalat tai kalafileet ennen savustusta. Voit suolata kalat myös savustamisen jälkeen niiden ollessa vielä kuumia. Mikäli käytät pakastekaloja, sulata kalat viileässä ja suolaa ne ennen savustusta. Sirottele purupellille ohut kerros, noin 2 dl savustukseen sopivaa puhdasta, karkeaa savustuspurua tai haketta. Huom! Varmistathan, että savustuspurut ovat kosteita. Liian kuiva puru tai liiallinen purumäärä voi aiheuttaa kannen auki pullahtamisen savustuksen aikana! Puruja voi kostuttaa esim. sumutepullolla suihkuttamalla. Työnnä purupelti vastuksen yläpuolella olevien kannattimien varaan (älä pane purupeltiä suoraan vastusten päälle). Voit lisätä tai kostuttaa puruja, mikäli ne hiiltyvät liian nopeasti. Purujen sijaan voit käyttää myös poikkisahattuja leppäpuun siivuja. Savustukseen sopivat monet puulajit, mm. leppä-, omenapuu-, tammi-, hikkori- ja kirsikkapuuhake. Aseta kalat yhteen kerrokseen ritilöille ja työnnä ritilät savustimeen. Valvo savustumista ja seuraa kalan kypsymistä. Savustusaika riippuu kalojen määrästä ja koosta. Pienet kalat savustuvat 15–20 minuutissa ja suuremmat kalat 40–60 minuutissa. Lohifileen kypsymisaika on n. 35–50 minuuttia fileen koosta riippuen. Kalat ovat kypsiä, kun ruodot ja nahka irtoavat helposti. Irrota liitäntäjohto virtapistokkeesta ja ota kalat pois savustimesta.
Tuote
- Paino
- 6.62 kg
- Väri
- Ruostumaton
- Leveys (cm)
- 25
- Materiaali
- Ruostumaton teräs
- Syvyys (cm)
- 50
Pakkaus
- Paino
- 6.65 kg
- Korkeus
- 41.7 cm
- Pituus
- 26.5 cm
- Leveys
- 57.5 cm
Vastuullisuusluokka
- Kiertotalous Lue lisää vastuullisuudesta
Ympäristötiedot
- Takuu (vuotta)
- 2
- Varaosia saatavilla
- Kyllä